Børnefødselsdag

Børnefødselsdag hos Billund Bad & Wellness

Hop i badebukserne og kald alle vandhunde!

Hos Billund Bad & Wellness er børnefødselsdage ikke kun en fest, de er et sprudlende vandeventyr, der får selv havfruerne til at dreje haler af misundelse!

Med de lækre, varme børnebassiner, vores store rutsjebane i svømmehallen og et hav af vandlegetøj, har vi sørget for, at hvert sekund af dagen er fyldt med sjov og smil. Vi skruer op for festlighederne, så fødselaren og vennerne kan nyde vandets legende glæde på en helt ny måde.

Efter vandlegene er det tid til at tanke op i vores hyggelige café. Vi tryller børnevenlige lækkerier frem og sørger for, at ingen fødselsdagsgæst går sulten fra bordet. Hvad er en fest uden lidt sukker og sodavand? Vi har styr på festmenuen, så du kan læne dig tilbage og nyde, mens børnene lader energien boble.

Så hvis du leder efter den ultimative børnefødselsdag, hvor plask og grin går hånd i hånd, så er Billund Bad & Wellness stedet at være. Tag fat i svømmebrillerne og lad os sammen skabe en fødselsdag, dine børn sent vil glemme! 🎉🌊

OBS! Fødselaren må have én voksen med i vandet uden beregning. Skulle der være brug for flere voksne i vandet, skal der betales en voksen billet for hver ekstra😃

Fødselsdagsmenuer:

Ekstra tilvalg:

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar
-
Ledig
 
-
Reserveret
 
-
Afventer
Bemærk: Reservation af børnefødselsdage lørdag og søndag er fra 10-14 og på hverdage fra 15:00-18:30.

Billetpriser

Åbningstider

Café Aqua

Svømmehal